Finns det nåt bättre?

Än en sliskig kärleksfilm? Har precis kollat på en, defintley maybe.. Fin!

De senarste dagarna har varit ganska lugna.. Jobbade igår faktiskt, kort i taket.. ;) Tränade på kvällen, känns gött att få rutin på träningen.. Igår gick det lättare än nånsin på löpbandet, ingen mil på långa vägar. Men ack så mkt lättare!

Vi går och väntar otåligt på att få prov inbjudningskortet, se så det är ett sådant vi vill ha.. Vill ha det NU!!!! :)

Ikväll ska vi till Tobbe och käka middag, mys! :) Innan han drar iväg på sin långresa till västindien..
Vi håller på med lite småplaner med på bröllopsresan, som kommer gå till (trummvirvel) USA :)

Avkoppling..

Klockan är snart 12 och jag sitter i kökssoffan än med frukosten framför.. Eller iaf kaffekoppen i handen, var uppe vid 9 och fixa smörgås tårtor idag, åkte och lämnade dom.. Sen tog vi lång frukost, alldedes underbart!! :)

Idag står träning som huvudsak på programmet, igår körde jag bara ett snabbt konditionspass på 25 min.. Men 25 min mer än om jag stannat hemma iaf :) Så idag är det långträning som gäller.. Måste bara smälta maten lite :)

Nästa vecka är än så länge ganska lugn, vilket är bajs! Jag vill jobba!!!!

Men bästaste Kajsa kommer nog hit nån dag så ska vi planera lite mer till bröllopet, vi ska kolla på desserten som vi har stora planer på. Då jag inte kommer kunna göra tårtan själv, får jag satsa på desserten :)

Tråkväder..

Det är sånt sjukt tråkväder idag.. Vi hade tänkt ragga upp ett par skridskor till mej sen åka det idag.. Men nu när man tittar ut känns det ganska uteslutet, borde gå och träna.. Men just nu har jag fastnat här i kökssoffan med min kaffekopp och datorn. Kan surfa på en miljon saker ang bröllopet :) Det är najs!

Sitter även och kollar lite på arbetsförmedlingen, då jag bara är timvikarie på 2 ställen och man inte vet om man får jobba eller inte. Man vet aldrig hur mkt man kommer få i lön, det är bajs!!!! Men det är inte så himla lätt när man bor i metropolen Karlsborg..

Men man får hålla modet uppe och leta vidare, måste in på myran i veckan och lämna mitt nr. Kan ju bli ännu mer om jag har 2 dagis att vara på. Håller tummarna för det! :)


Allt bara försvinner.....

Jag förstår inte, hade verkligen tankar på en nystars här, men det bara glöms bort och försvinner.. Men nu ska jag göra ett försök igen.. Nu kommer jag ju ha en hel del att skriva om sen så får vi väl se om det är nån som läser det.. Men det är ju en annan femma.. ;)

Som sagt va. Bröllop. I juli. Närmare bestämmt den 30. Spännande. Nervöst. Kul. Läskigt. Underbart..

Sjukt mkt som ska planeras, men vi har bokat kyrka, matsal, festlokal.. Så basic grejerna är fixade.. Och lite små saker.. Så det känns bra, lite lugnare.. Solist till kyrkan fixat, hår, brudbukett.. Fuck glömt att ringa Idas, få göra det på måndag..

Så denna våren kommer väl susa förbi, och det stora målet denna våren är träning träning och träning.. Ligger lite efter och nu är det ta mej tusan inte mer än typ 6 månader kvar, men jag har väl ändå förutsättningarna på min sida och det är gött :) Då ska jag va snyggare än nånsin, det är Once in a life time..


RSS 2.0